maandag 25 juni 2012

Eton mess

Een stokoud Engels dessert wat werd gegeten op, je raadt het al, Eton College tijdens de cricket wedstrijden... apparently. En daarbij is het dus een beetje een rommeltje. Eton mess dus. It's a messy pleasure!


Benodigdheden:
- 500 g aardbeien
- 2 tl balsamico azijn
- 2 theelepels suiker
- 2,5 dl slagroom
- 2,5 dl Griekse yoghurt
- 2 grote meringues
- paar blaadjes munt (garnering)

Maak de aardbeien schoon, prak ze in grove stukjes en meng de balsamico erdoor. Houd een paar aardbeien achter de hand voor de garnering. Klop de slagroom met de suiker lobbig en spatel door de Griekse yoghurt. Kruimel de meringues in grove stukken en roer ze door het roommengsel. Garneer met aardbeien en blaadjes munt. Awesome!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten